В настоящата публикация искаме да ви запознаем по-подробно със нашите CD/DVD/Blu-Ray услуги, както и да ви представим един от последните си проекти.
Vox Design предлага тиражиране на CD/DVD/Blu-Ray, започвайки от продажбата на носителите и опаковките, печата и записа върху дисковете, всички видове кутийки, обложки, вложки и довършителни работи.

Можем да предложим дизайн и печат на всички видове обложки и вложки за CD/DVD/Blu-Ray кутийки. В случая изборът на клиента ни беше предна обложка за CD кутийка, която се поставя в предната част на кутийката с размери 12 см ширина и височина.

predna oblojka za cd kutiika sus sguvane

Всички варианти на тази обложка могат да бъдат поставени както на JewelCase CD кутийките, така и на slim CD, каквато беше предпочетената от клиента кутийка.

slimCD kutiika CD

Можем да предоставим всички видове стандартни пластмасови CD, DVD и Blu-Ray кутийки, голям избор нестандартни пластмасови и PVC кутийки, хартиени и прозрачни пликчета за CD/DVD/Blu-Ray.
Повече за пластмасовите кутийки можете да видите тук, или да разгледате другите ни предложения за картонени кутийки тук.

Така изработихме по поръчка на HD Channel, за Община Невестино по Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони „Европа инвестира в селските райони“, DVD дискове „Постоянна изложба на етнографското наследство и природните забележителности на Община Невестино с прилагане на компютърни технологии с версии за показване на специализирани компютърни системи, в Интернет и на DVD.“

nevestino CD - CD/DVD/Blu-Ray услуги

 

Можете да разгледате други наши завършени CD/DVD/Blu-Ray проекти  тук, или да се свържете с нас, ако имате нужда от консултация относно вашия собствен. Ще се радваме да обсъдим с вас идеите ви.

Тиражиране на DVD „Постоянна изложба на етнографското наследство и природните забележителности на община Невестино“
Отбелязана с:    

Вашият коментар

Меню