Защо дизайнът е от значение?

Живеем във време в което всеки от нас ежедневно обработва огромно количество информация. Различни хора и организации ни заливат с техните рекламни съобщения и визии. Точно затова вашите послания и вашият бранд трябва да се открояват, да бъдат различни. Така вие ще бъдете „чути“ на фона на силния рекламен шум.

Ние вярваме, че творческият дизайн и правилното разказване на вашата история са критични за придобиването на нови клиенти и отварянето на нови пазари пред вашата организация. Много по-лесно е да ангажирате слушателя и да откраднете от неговото време, ако предлагате ясно и таргетирано рекламно съобщение.

Нашите дизайнери са креативни и различни!

Ние предлагаме различен дизайн, който ангажира публиката. За целта ще помислим, ще си поставим цели, ще направим първоначален проект и чак тогава ще започнем да работим. Ако търсите дизайн на флаер за 30 лв. – да, можем да го направим, но ще бъде ли ефективен той? Няма ли да бъде поредната хартийка в кошчето до пощите? Не забравяйте, че винаги когато търсим най-ниската цена, получаваме и най-лошото качество.

Колко струва качественият дизайн?

Отдавна се отказахме да работим с твърда цена за дизайн. Това се налага, тъй като всеки проект е уникален и ние не можем да предвидим с точност времето на неговото изпълнение. Вместо това, както ние, така и клиентите ни, предпочитаме да работим на час. Ставайки наш клиент, ние създаваме за вас ваш собствен онлайн отчет. В този отчет ние ясно описваме всяка дейност, която извършваме и времето, което тя ни е отнела. Накрая на всеки месец, ние издаваме месечна фактура, спрямо този отчет. Това позволява постоянните ни клиенти да получават сериозни отстъпки, спрямо месечният обем работа.

Защо клиентите се връщат отново и отново при нас?

Това, че работим на час, не означава, че цените ни са високи. Напротив – вие ще получите адекватна цена за труда, който сме вложили.

Същевременно – всеки от нашите дизайнери, се стреми да даде най-доброто от себе си, за да останете доволни. Така ние ще ви спечелим или запазим като наш постоянен клиент, а ние знаем, че постоянните клиенти са ключът към успеха на всяка организация!

Какво всъщност предлагаме

Длъжни сме да ги изброим, въпреки че не се ограничаваме само до този списък:

  • Дизайн на флаери и плакати
  • Дизайн на брошури и дипляни
  • Дизайн на визитки
  • Дизайн на папки и бланки
  • Дизайн на пощенски пликове и поздравителни картички
  • Дизайн на талони за отстъпка

Ние разполагаме със собствена печатна база. Това ни дава 3 огромни преимущества пред нашите конкуренти:

  1. Нашите дизайнери знаят как да предадат визията, така че тя да отговаря на изискванията за производство на съответната машина
  2. В повечето случай можем да изработим мостра на продукта преди одобрението на дизайна
  3. Можем да ви дадем и страхотни цени и срокове на производство, понякога от днес за утре

Ако имате нужда от дизайн на каквито и да е печатни рекламни материали, ви съветваме да се доверите на професионалисти и да се свържете с нас на e-mail design@vox.bg или мобилен телефон 08 9999 1224

Меню