Здравейте и добре дошли на обновения сайт на рекламна агенция VoxDesign!

За нас е удоволствие да Ви представим рекламна агенция VoxDesign, част от групата на Vox Corporation Ltd. Нашата компания се занимава основно с производство, дизайн и печат на всякакви видове рекламни материали. Нашата креативност и нестандартно мислене, комбинирани с изключително ниски цени, са ни спечелили стотици клиенти през годините. Разнородният ни екип е млад и енергичен, но и с дългогодишен опит в областта на рекламния бизнес. За нас всеки клиент е важен, затова винаги даваме всичко от себе си, за да създадем интересни и запомнящи се продукти за Вас и Вашата организация.

Нашата история накратко

ЕТ „КИНГ – Кинка Петрова“ е основана през 1992 година с основен предмет на дейност печат и предпечат на всички видове книжни издания. Впоследствие през 2001 година организацията се пререгистрира като „Кинг 2001“ ООД и регистрира в Народната библиотека като „Издателство Кинг-2001“. Поради разширяване на дейноста в рекламният сектор на компанията постепенно се налага разделяне на издателството и рекламната агенция с името VoxDesign. Това се случва през 2007 година. Оттогава досега клиентите на рекламната агенция се удвояват всяка година, както и мащабите на рекламните кампании и материали, които изработваме.

Какво виждаме в бъдещето?

В момента ние сме подизпълнител на много други рекламни агенции. В бъдеще се надяваме да започнем все по-често да работим директно с клиента, тъй като ние можем да извършим всички стъпки за създаването на една добра рекламна кампания и популяризирането на една компания, организация или продукт на пазара. Тези стъпки включват идеини консултации, дизайн и производство на рекламни материали.

От името на рекламна агенция VoxDesign Ви благодаря за вниманието и Ви пожелавам приятен и ползотворен ден!

Меню