Безплатна доставка на всички поръчки на каталози над 200 лв. без ДДС за цяла България

Благодарение на нашите партньори Еконт, Спиди и Рапидо, можем да ви предложим безплатна доставка за цяла България за всички поръчки на каталози над 200 лв. без ДДС. Предложението важи при нормални срокове на изпълнение и за икономична доставка.

Собствената производствена база ни позволява да работим с изключително кратки срокове и на конкурентни цени!

Благодарение на нашата гъвкавост, както и затвореният цикъл на дизайн и производство можем да изработим малки серии от каталози в рамките на 1-2 работни дни.

Не се притеснявайте да ни попитате за оферта и срок за изработка на вашите каталози още сега на info@vox.bg или на телефон 0877 069 067.

Предлагаме всичко свързано с вашият продуктов или фирмен каталог

Въпреки навлизането на онлайн каталозите, хартиените копия остават съществена част от рекламната стратегия на много компании. Ние ви съветваме за максимален ефект и добра цена да се обърнете към доказани професионалисти.

Изпълняваме пълната гама услуги свързани с производството на вашите каталози. Това включва:

  • Продуктово заснемане (при положение, че не разполагате със собствени снимки)
  • Първоначална идея и дизайн
  • Разполагане на продуктите по страници и категории
  • Листов или ролен печат (в зависимост от тиража)
  • Шиене с телчета, термолепене, твърда подвързия или класьор с обличане
  • Пакетиране

Тъй като е невъзможно да се състави ясна и актуална ценова листа за производството на всички видове каталози, ви съветваме да пуснете вашето запитване през формата по-долу или на е-мейла ни и ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

Форма за запитване/поръчка на каталози

Добавете файлове:
* Максимален размер: 5mb. Ако размерът на Вашите файлове надвишава 5 MB, използвайте Dox.bg | WeTransfer.com | DropSend.com или тяхна алтернатива и поставете линка към файла в полето за коментар. Можете да прикачвате файлове с разширения: .pdf, .eps, .cdr, .ai, .psd, .jpеg, .jpg, .tif, .tiff, .png, .bmp, .gif, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rar, .zip
Желая да ми бъде издадена фактура

Меню