Предлагаме пълната гама от услуги за производството на опаковката на вашият продукт. Това включва:

1. Изработка на технически чертеж

След вашето запитване за изработка на кутия за продукт, нашите специалисти в областта ще ви дадат аргументирано предложение за:

  • Избор на материал на кутията, спрямо търсената здравина на опаковката и тежеста на продукта
  • Избор на тип сглобка на кутията, спрямо материала и търсеният ефект
  • Първоначален чертеж на кутията

2. Дизайн спрямо техническият чертеж

Нашите дизайнери могат да изработят за вас интересен и запомнящ се дизайн. За целта можете да посетите специализираната ни страница за дизайн на опаковки.

3. Изработка на мостра

С цел одобрение преди печат, обикновено при поръчка на кутии ние изработваме за вас предварително мостра, близка до крайното изделие.

4. Изработка на щанца, спрямо количеството и избраният материал за производство

След уточнение на тиража на кутиите, ние изработваме инструмент за изработка на големи количества кутии. Този инструмент се нарича щанца. Броя на кутиите в една щанца (размноженията на вашата опаковка в инструмента) определяме спрямо тиража и типа на кутията. Инструмента (щанцата) вие заплащате еднократно и той става ваше притежание. Обикновено клиентите ни складират щанците си при нас, с цел по-бърза реакция на производство. Складирането на вашите щанци е безплатно.

5. Пълноцветен печат на плакатите и каширане (за цветни кутии)

Когато се изработват цветни кутии от велпапе или микровелпапе, обикновено се печата отделен слой с цветното изображение, който се залепва (кашира) върху велпапето. Ние предлагаме печат и лакиране на кашираните плакати с уникално качество и на една от най-модерните машини в Европа. Можете да видите мостри в офиса ни и да се убедите сами в качеството на печат.

6. Щанцоване, пакетиране и палетиране на опаковките

Последната стъпка е щанцоването на кутиите и тяхното опаковане. В зависимост от размера и тиража на вашата опаковка, ние ще ги наредим на палета или европалета готови за доставка.

7. Доставка

Обикновено предлагаме безплатна доставка на изработената продукция в рамките на България. Имайте предвид, че при по-големи тиражи, ще ви бъде нужна товаро-разтоварна техника, на мястото на доставка.

Ако имате нужда от професионален дизайн и производство на кутии и опаковки на вашата продукция – попитайте ни на email info@vox.bg или мобилен телефон 08 9999 1224

Меню