Имаме удоволствието да ви предложим огромно разнообразие от технологии за печат и медии за изработка на Вашите стикери (лепенки).

Предлагаме както единични, така и големи тиражи, малки и големи размери, правоъгълни и специални форми.

Също така, благодарение на специално разработения от нас софтуер, можем да направим и номеруване на вашите стикери.

Повече информация за стикерите

Стикерите могат да бъдат изработени на най-различни машини, в зависимост от изискванията и тиража.

За малки тиражи обикновено използваме принтери, като разполагаме с черно бял А4 и цветен А3++ принтер. Принтерите съответно могат да печатат както на самозалепваща се стикерна хартия, така и на специално PVC фолио. Разликата между двете е, че PVC фолиото е устойчиво на слънце и вода, докато хартията не. За съжаление, след печата на принтер не можем да ги изрежем в специална форма. Това се прави със специалната ни „Print And Cut“ (печатаща и режеща) машина, която печата върху PVC фолио с висока резолюция. И двете технологии позволяват да се печатат изображения с променлив дизайн (примерно номерация на стикерите).

За големи тиражи обикновено използваме офсетов печат върху самозалепваща се хартия и след това щанцоване в нужната форма. Разбира се сме правили и големи тиражи PVC фолио (примерно за стикер „Бебе в колата“).

Интересно е да се отбележи, че PVC фолиото може да бъде и прозрачно, което позволява постигането на най-различни и интересни ефекти.

Освен тези по-стандартни стикери, предлагаме и производството на обемни стикери. Те обикновено представляват печат върху фолио, което след това се нарязва, и всеки отделен стикер се залива с лак. Така се получава ефект, подобен на лупа.

Препоръчваме да се свържете с нас и да ни обясните от какво точно се нуждаете, за да можем най-добре да отговорим на вашите изисквания за производство!

    Форма за запитване/поръчка на стикери и етикети

    Добавете файлове:
    * Максимален размер: 5mb. Ако размерът на Вашите файлове надвишава 5 MB, използвайте Dox.bg | WeTransfer.com | DropSend.com или тяхна алтернатива и поставете линка към файла в полето за коментар. Можете да прикачвате файлове с разширения: .pdf, .eps, .cdr, .ai, .psd, .jpеg, .jpg, .tif, .tiff, .png, .bmp, .gif, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rar, .zip
    Желая да ми бъде издадена фактура

    Меню