Безплатна доставка на всички поръчки на фирмени бланки над 100 лв. без ДДС за цяла България

Благодарение на нашите партньори Еконт, Спиди и Рапидо, можем да ви предложим безплатна доставка за цяла България за всички поръчки на фирмени бланки над 100 лв. без ДДС. Предложението важи при нормални срокове на изпълнение и за икономична доставка.

Собствената производствена база ни позволява да работим с изключително кратки срокове, понякога в рамките на часове!

Печелим клиентите си чрез нашата гъвкавост, както и затвореният цикъл на дизайн и производство. Съвсем възможно е да дойдете в офиса ни, да ви почерпим чаша кафе и да получите дизайн и печат на фирмените си бланки преди да сте го изпили. Всичко това – без оскъпяване на услугите.

Ако ви трябва спешен печат – не се притеснявайте да ни попитате дали е възможно на info@vox.bg или на телефон 0877 069 067.

Ясна и актуална ценова листа за печат на фирмени бланки формат А4 с различна цветност

ВАЖНО: Собствената производствена база ни позволява да работим с изключително кратки срокове, понякога в рамките на часове.

Посочените цени включват:

 1. Хартия – 80 гр./м2  – офсет (за други грамажи и типове хартии моля да се свържете с нас за оферта)
 2. Експонация на плаки (за по-големите тиражи)
 3. Печат – едностранен печат
 4. Рязане и пакетиране
 5. Всички цени са без включено ДДС и дизайн (от готови за печат файлове)

Препоръчваме ви за по-големи тиражи да се обръщате към нас за оферта, тъй като там цената силно се влияе от цената на хартията.

  Форма за запитване/поръчка на фирмени бланки

  Добавете файлове:
  * Максимален размер: 5mb. Ако размерът на Вашите файлове надвишава 5 MB, използвайте Dox.bg | WeTransfer.com | DropSend.com или тяхна алтернатива и поставете линка към файла в полето за коментар. Можете да прикачвате файлове с разширения: .pdf, .eps, .cdr, .ai, .psd, .jpеg, .jpg, .tif, .tiff, .png, .bmp, .gif, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rar, .zip
  Желая да ми бъде издадена фактура

  Меню