Разполагаме на склад с голямо разнообразие и количества пластмасови CD/DVD/Blu-Ray кутийки, с високо качество и добри цени и можем да ви предложим:

Актуална ценова листа за пластмасови CD кутийки

Всички цени са без ДДС.

Тънките (slim) пластмасови CD кутийки се произвеждат от 2 части – задна, в която се поставя компакт диска, и предна, която се отваря. Стандартните пластмасови CD кутийки (Jewel Box) се произвеждат от 3 части – предна, която се отваря, средна (tray), в която се поставя компакт диска, и задна, в която се слага задната вложка. Въпреки, че се водят CD кутийки, нищо не пречи да се използват и за DVD или BluRay носители.

В предната част и на двата вида обикновено се поставя обложка с размери 120 х 120 мм. Тя може да бъде както от една страница, така и цяла книжка. Предната страна е прозрачна, за да се вижда обложката или компакт диска. Ако желаете да прочетете за видовете обложки натиснете тук.

Средната част (tray) на пластмасовите CD кутийки (Jewel Box) може да бъде с различни цветове. Най-стандартните са черен, бял и прозрачен. Най-добър резултат се получава с кутийките с прозрачна средна част (tray), защото позволяват да се види предната страна на задната обложка.

Задната част на тънките пластмасови кутийки може да бъде с различни цветове. Най-стандартните са черен, бял и прозрачен.

Задната част на пластмасовите CD кутийки се закрепва към средната част и стават неделими. Между тях се поставя задната обложка, отпечатана едностранно или двустранно.

Актуална ценова листа за пластмасови DVD и Blu-Ray кутийки

Всички цени са без ДДС.

Стандартните пластмасови DVD кутийки се състоят от една пластмасова част, към която е добавено прозрачно PVC фолио. Между двете обикновено се поставя DVD обложката. От вътрешната страна имате възможност за поставяне на книжка или листовка. Въпреки, че се водят DVD/Blu-Ray кутийки, нищо не пречи да се използват и за CD носители.

Меню