След като наскоро ви представихме дизайна, който направихме за Издателска къща Анубис и Издателство Булвест 2000, за нас е удоволствие да споделим с вас високата оценка за работата си, която получихме от двете издателства.

 

В периода между 01.10.2014 г. и 23.12.2014 г. фирма Анубис-Булвест ООД, официален рекламен и търговски представител на издателствата „Анубис“ и „Булвест 2000“, възложи за изпълнение на рекламна агенция Vox Design проект по създаване на четири рекламни каталога за 2015/2016 г., съдържащи учебниците и учебните помагала на издателствата за 2., 3. и 4. клас, както и новата образователна система „Вики и Ники“ за подготвителните групи в детската градина.

Проектът беше вълнуващ и успешен както за издателствата, така и за екипа на Vox Design. Работата с фирмата през целия период вървеше гладко и на високо професионално ниво. Имайки предвид краткия срок за изпълнението на голям обем от работа, дизайнерът, на когото беше възложена задачата, се справи ефективно, с всеотдайност и креативност, а когато се налагаше, работеше извънредни часове по проекта.

Продуктите на съвместната ни работа – четирите каталога, говорят сами по себе си за нивото на изпълнение, което предлага рекламна агенция Vox Design. Резултатът беше оригинални и иновативни, но същевременно практични рекламни материали, които се харесаха много на нашите клиенти – учителите. Препоръчваме работата с фирмата на всеки, който търси индивидуален подход към дизайна, съчетан с гъвкавост, оригиналност и професионализъм.

Тук може да видите още мнения за работата ни от нашите клиенти, или да научите повече за дизайна, който правим.

Клиентите за нас – Анубис Булвест

Вашият коментар

Меню